L'art de la table

Gintare Marcel

Inhoud kookboek

 

Winnaar Beste Mediterrane kookboek van Nederland 2015 Gourmand World Cookbook Award en tweede beste Mediterrane kookboek van de wereld - Gourmand World Cookbook Award

 


Auteur: Gintare Marcel

Uitgever: Aerial Media Company B.V.

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 288

ISBN: 9789402601527

Uitgave: juni 2016

Prijs: € 29,99

Vorig jaar verscheen het meest romantische kookboek L´Art de la Table in het Nederlands en het Engels. Iedereen is lyrisch over de fotografie, de recepten, de kwaliteit van de uitgave en de sfeer die het uitstraalt. Dat bleef niet onopgemerkt. Over de hele wereld verschenen geweldige recensies en in januari 2016 werd het bekroond met de prijs voor het beste Mediterrane kookboek van Nederland door de prestigieuze Gourmand World Cookbook organisatie. Momenteel dingt L 'Art de la table won de tweede prijs voor Beste Mediterrane Kookboek van de Wereld. Er waren wereldwijd 16 uitgaven genomineerd.

De smaken van de Méditerranée 'One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.' - Virginia Woolf L'Art de la Table is wellicht het meest romantische mediterrane kookboek ooit verschenen. Het is ontstaan met vlinders in de buik voor het mediterrane gebied, de gebruiken, de geuren en kleuren die we maar al te goed kennen van de vakanties aan de Middellandse zee. De Franse slag van leven in combinatie met een aperitief cultuur en langdurig tafelen tijdens de zwoele avonden aan zee zijn de inspiratiebronnen van selfmade fotografe en culinaire auteur Gintare Marcel.

L'Art de la Table neemt de lezer mee door de gebieden rond de zee en met vele bekende en onbekendere recepten voor culinaire geneugten voor de hele dag. Van pasta, soepen, borrelhapjes tot hoofdgerechten; meer dan 100 internationale recepten verfraaid met werkelijk prachtige fotografie. Maar Gintare neemt de lezer met beeld ook mee naar de streken waar ze zelf zo van houdt en onderdeel van uitmaakt. Van de marktvrouw op straat, het café op de hoek tot het familiediner in de tuin met kinderen en vrienden.

 

Vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten voor een gezonde maaltijd en in het bijzonder a way of life; sit down and enjoy a generous meal! 

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit L'art de la table


Zalm met avocado en mierikswortelcremeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.