Danny's Azië

Danny Jansen bekend van het 24Kitchen-programma 'Grenzeloos koken' staat al sinds zijn veertiende in de keuken en kreeg van zijn Indonesische familie de passie voor het koken mee. Deze passie is nu te lezen in zijn boek.

De Aziatische keuken is immens groot met veel onbekende gerechten en producten. Het is een keuken met grote diversiteit in smaak en cultuur. Danny Jansen laat in zijn boek Danny's Azië zien dat iedereen de heerlijkste Aziatische gerechten op tafel kan toveren. 


Auteur: Danny Jansen

Uitgeverij: 24Kitchen

Hardcover - 240 pagina's - ISBN 9789045206660

Recepten uit dit kookboek

Pittige krabbetjes

 

4 personen - bereiden 30 minuten - koken 2-4 uur - vlees - borrelhapjeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.