Danny's Azië

danny Jansen

Inhoud kookboek

 

Danny Jansen bekend van het 24Kitchen-programma 'Grenzeloos koken' staat al sinds zijn veertiende in de keuken en kreeg van zijn Indonesische familie de passie voor het koken mee. Deze passie is nu te lezen in zijn boek.

 


Auteur: Danny Jansen

Uitgever: 24kitchen

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 240

ISBN: 9789045206660

Uitgave: september 2014

Prijs: € 24,95

De Aziatische keuken is immens groot met veel onbekende gerechten en producten. Het is een keuken met grote diversiteit in smaak en cultuur. Danny Jansen laat in zijn boek Danny's Azië zien dat iedereen de heerlijkste Aziatische gerechten op tafel kan toveren. Op toegankelijke wijze neemt hij je mee de keuken in en in een mum van tijd serveer je zelf de lekkerste gerechten, van een simpele loempia tot pekingeend of een complete rijsttafel.

 

De Aziatische keuken bestaat uit vele landen met een geheel eigen stijl van koken. Zo heb je de snelle wokschotels uit China, de stilistische sushi uit Japan en de pittige curry's uit Thailand. Maar ook de Indische stoofgerechten behoren tot de Aziatische keuken. Vaak zijn de gerechten van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor kunnen traditionele gerechten als rendang, saté en gado gado bij iedere familie anders smaken. Laat je inspireren en creëer je eigen favoriete Aziatische gerechten.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Danny's Azië


Pittige krabbetjesGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.