Cravings van Chrissy Teigen

Voor Chrissy Teigen, supermodel en celebrity, geen kookboek met dieetrecepten. In het boek Cravings staan alleen maar lekkere recepten. Recepten van gerechten waar Chrissy naar hunkert en waarbij ze niet kijkt naar vet of koolhydraten. Wanneer ze eet, wil ze vooral lékker eten en samen met vrienden en familie genieten.

Chrissy heeft een Thaise moeder die alles zelf maakte. Chrissy heeft daardoor vroeger heel wat uurtjes in de keuken doorgebracht, zittend op het aanrecht. De keuken is ook nu nog haar favoriete plek in huis en wanneer ze thuis is (ze reist veel door haar werk) kan je haar in de keuken vinden. Daar kan ze zich pas echt ontspannen, kokend, recepten lezend en herlezend en ondertussen nippend en knabbelend aan iets lekkers. 

Chrissy wilde een toegankelijk kookboek schrijven zodat iedereen thuis zelf een heerlijke maaltijd kan bereiden, dan hoef je voor lekker eten dus niet persé de deur uit. Een boek met recepten die altijd lukken en waarvoor je niet stad en land hoeft af te lopen om alle ingrediënten bij elkaar te krijgen. Nou, dat is haar zeker gelukt! En bij veel recepten geeft ze ook nog een tip. Hoe je bijvoorbeeld handig champignons kunt hakken of hoe je een saus vloeibaarder kan maken. 


Bij ieder recept is door Chrissy een korte inleiding geschreven, vol humor en zelfspot. De recepten zijn verder duidelijk en vertellen je precies wat je moet doen en hoe lang dat gaat duren. De meeste recepten zijn ook lekker snel klaar, zeker binnen een uur. En als het recept een langere bereidingstijd nodig heeft, dan komt dat vaak doordat je iets moet marineren of zo. Je staat bij deze recepten echt niet langer dan een uur in de keuken zonder dat je tijd hebt om een drankje te pakken. 

Chrissy houdt van eten dat spicy is. In veel recepten wordt dan ook sriracha gebruikt. Is dat voor jou té pittig dan kan je de sriracha vervangen door sambal of rode pepers. Of helemaal weglaten natuurlijk. 

 

Niet alleen het eten van Chrissy is spicy, Chrissy is dat zelf ook! Het boek staat vol met mooie foto's van het eten dat ze graag eet maar af en toe moet je wel naar het gerecht zoeken. Het zou kunnen dat je soms een beetje afgeleid wordt door de foto's van Chrissy zelf in weinig onthullende kleding of van Chrissy samen haar man John Legend. Nee, Chrissy heeft er geen moeite mee om voor de camera te staan, dat is wel duidelijk. Het resultaat is een boek met mooie foto's en lekkere, eenvoudige recepten voor iedereen die van het leven wil genieten.  


Voorproefje uit Cravings van Chrissy Teigen

Auteur Chrissy Teigen

Hardcover

240 pagina's

Kosmos uitgevers

Prijs €24,99

 

Nieuwsgierig geworden naar Cravings van Chrissy Teigen?

Bekijk het boek dan bij Bol.com 

Voorproefje uit Cravings van Chrissy Teigen


Geef een reactie

(Het emailadres wordt niet gepubliceerd).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.