Gegratineerd geitenkaasje op toast

4 toastjes - 30 minuten

borrelhapje - brood

Ingrediënten

  • 1 el amandelschaafsel
  • 4 sneden wit casinobrood
  • 4 plakjes geitenkaas à 50 g
  • 4 slablaadjes

 

  • 1/2 rode ui, in ringen
  • 1 el honing
  • 2 semi-zongedroogde tomaatjes, gehalveerd

 


Bereiden

Verwarm de grill voor. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.

Zet apart op een bord.

 

Steek uit het brood met een glas 4 rondjes. Rooster het brood lichtjes.

 

Leg de geitenkaasjes op de bakplaat. Gratineer ze in 6 minuten onder de hete ovengrill.

 

Beleg de toastrondjes met de sla en de uiringen. Leg er een geitenkaasje op. Besprenkel met de honing en maak af met een tomaatje en het amandelschaafsel.

Kookboek

Happen van de plank

Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken...

 

Lees meer



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.