
4 toastjes - 30 minuten
borrelhapje - brood
Ingrediënten
- 1 el amandelschaafsel
- 4 sneden wit casinobrood
- 4 plakjes geitenkaas à 50 g
- 4 slablaadjes
- 1/2 rode ui, in ringen
- 1 el honing
- 2 semi-zongedroogde tomaatjes, gehalveerd
Bereiden
Verwarm de grill voor. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.
Zet apart op een bord.
Steek uit het brood met een glas 4 rondjes. Rooster het brood lichtjes.
Leg de geitenkaasjes op de bakplaat. Gratineer ze in 6 minuten onder de hete ovengrill.
Beleg de toastrondjes met de sla en de uiringen. Leg er een geitenkaasje op. Besprenkel met de honing en maak af met een tomaatje en het amandelschaafsel.

Kookboek
Happen van de plank
Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.