
4 broodjes - 30 minuten
brood - stoofgerecht
Ingrediënten
- 4 broodjes
- restje stoofvlees
- 125 ml crème fraîche
- 1 teen knoflook, geperst
- 75 g geraspte belegen kaas
- 2 el peterselie, fijngehakt
- zout en peper
Bereiden
Snijd het kapje van de broodjes en hol ze uit. Vul de broodjes met een restje stoofvlees.
Meng voor de peterselie-knoflookcrème de crème fraîche, knoflook, kaas en peterselie en breng op smaak met zout en peper.
Schep op elk gevuld broodje een lepel peterselie-knoflookcrème en gratineer ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180-200°C.

Stoven bij Janneke thuis
Janneke Philippi
Stoven is het derde boek van Janneke Philippi in de serie Bij Janneke thuis en bevat meer dan 60 recepten ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.