Gratinbroodjes met stoofvlees

4 broodjes - 30 minuten

brood - stoofgerecht

Ingrediënten

  • 4 broodjes
  • restje stoofvlees
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 teen knoflook, geperst

 

  • 75 g geraspte belegen kaas
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • zout en peper

 


Bereiden

Snijd het kapje van de broodjes en hol ze uit. Vul de broodjes met een restje stoofvlees.

 

Meng voor de peterselie-knoflookcrème de crème fraîche, knoflook, kaas en peterselie en breng op smaak met zout en peper.

 

Schep op elk gevuld broodje een lepel peterselie-knoflookcrème en gratineer ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180-200°C.

Stoven bij Janneke thuis

Janneke Philippi

Stoven is het derde boek van Janneke Philippi in de serie Bij Janneke thuis en bevat meer dan 60 recepten ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.