Klassieke BBQ-saus

300 ml - 25 minuten

sauzen, dips & dressings

Ingrediënten

  • 40 g witte ui, gesnipperd
  • 30 g boter
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 200 g Heinz ketchup
  • 20 g bruine basterdsuiker
  • 30 ml sushiazijn

 

  • 15 ml worcestersaus
  • 1 tl mosterdpoeder
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 1/2 tl cayennepeper
  • zwarte peper

 


Bereiden

Fruit de ui glazig in de boter.

 

Voeg de knoflook toe, bak nog even door en voeg ketchup, bruine suiker, azijn, worcestersaus, mosterdpoeder, paprikapoeder, cayennepeper en zwarte peper toe.

 

Laat 15 minuten garen en indampen tot een dikke saus.

Laat afkoelen voor gebruik.

Kookboek

BBQBijbel

Julius Jaspers

BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger ...

 

 Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.