
300 ml - 25 minuten
sauzen, dips & dressings
Ingrediënten
- 40 g witte ui, gesnipperd
- 30 g boter
- 1 teen knoflook, geperst
- 200 g Heinz ketchup
- 20 g bruine basterdsuiker
- 30 ml sushiazijn
- 15 ml worcestersaus
- 1 tl mosterdpoeder
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- 1/2 tl cayennepeper
- zwarte peper
Bereiden
Fruit de ui glazig in de boter.
Voeg de knoflook toe, bak nog even door en voeg ketchup, bruine suiker, azijn, worcestersaus, mosterdpoeder, paprikapoeder, cayennepeper en zwarte peper toe.
Laat 15 minuten garen en indampen tot een dikke saus.
Laat afkoelen voor gebruik.

Kookboek
BBQBijbel
Julius Jaspers
BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.