Vistaco's

4 personen - 30 minuten

wraps & tortilla's - vis

Ingrediënten

  • 4 tortilla's
  • 600 g witvisfilet
  • 1 el paprikapoeder 
  • 300 g gemengde sla
  • 20 g verse koriander, grof gehakt 
  • 2 el magere yoghurt 
  • 1 avocado 
  • 1 el limoensap 
  • 1 tomaat, in stukjes 

 


Bereiden

Bestrooi de witvisfilets met het paprikapoeder en 1 el olijfolie. Gril de filets 3-4 minuten per kant op de BBQ of bak in 1 el olijfolie in een koekenpan. 

 

Meng ondertussen de sla, de koriander en de magere yoghurt door elkaar. Pureer de avocado met het limoensap tot een glad geheel. 

 

Verdeel het avocadomengsel over de tortilla's. Verdeel de witvisfilets, de tomaat en het slamengsel over de tortilla's. Serveer met zoete chilisaus en wat extra magere yoghurt.


Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.