Abrikozen hapjes uit het Forest Feast kookboek van Erin Gleeson

Dat lekker ook heel simpel kan zijn bewijst Erin Gleeson in haar boek Het Forest Feast Kookboek met deze abrikozenhapjes. 
De abrikozenhapjes zijn heerlijk te combineren met de gevulde dadels met geitenkaas, pistache en sinaasappel die ook in het boek staan. Maak ze voor een feestje of als klein hapje voor de maaltijd. 
Zoals Erin Gleeson zelf in haar boek schijft worden de gedroogde abrikozen belegd met een dot geitenkaas, een takje verse tijm en een gedroogde cranberry. Zo mooi en eenvoudig. Is ook lekker na de maaltijd. 

Voor acht of meer hapjes

Bereiden totaal: 5 minuten. 


Schep op elke gedroogde abrikoos 1 tl geitenkaas  (of roomkaas als je geen liefhebber bent). Leg daarop 1 gedroogde cranberry en een vers takje tijm.


Voila 


Het Forest Feast Kookboek

Erin Gleeson

Hét kookboek van de gelijknamige blog!

- Prachtig boek met schitterende fotografie en illustraties van de schrijfster zelf
- Stap voor stap uitgelegd en .......

 

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.