
4 personen - 30 minuten
salade
Ingrediënten
- handvol cranberry's of sultanarozijnen
- 5 stengels bleekselderij
- 2 appels
- 400 g geroosterde kipblokjes
- 100 g walnoten
Voor de dressing
- 200 g Griekse yoghurt
- 1 el mosterd
- 1 el honing
- 2 el wijnazijn
- 2 el tijmblaadjes
- peper en zout
Bereiden
Laat de cranberry's of sultanarozijnen weken in een kom water. Snijd de selders in kleine blokjes en de appel in dunne plakjes. Meng de kipblokjes met de geweekte cranberry's of rozijnen, de selderijblokjes, de appelplakjes en de walnoten.
Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen. Schep de waldorfsalade in bokaaltjes en lepel er de dressing over.

Kookboek

Nest kookboek
Katrien Van De Steene & Heikki Verdurme
Je hoeft niet uren in de keuken te staan om creatieve gerechten op je bord te toveren. Het Nest kookboek serveert 200 ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.