
250 g noten - 15 minuten
borrelhapje
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 1 koffielepel paprikapoeder
- 2 koffielepels tijmblaadjes
- 250 g notenmix
- 4 el geraspte parmezaan
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Giet de olijfolie in een kom en meng met de papfik en de tijm. Voeg de noten toe en schep goed door elkaar.
Beleg een bakplaat met bakpapier en spreid er de noten over uit. Bak 5 minuten inkoken in de oven. Bestrooi met de geraspte parmezaan en bak nog 5 minuten in de oven. Schud de noten af en toe om. Schep ze daarna in een kom en laat afkoelen.

Kookboek

Nest kookboek
Katrien Van De Steene & Heikki Verdurme
Je hoeft niet uren in de keuken te staan om creatieve gerechten op je bord te toveren. Het Nest kookboek serveert 200 ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.