Pizza met pulled pork en coleslaw

1 pizza - 30 minuten

pizza

Ingrediënten

 

  • 80 g pulled pork 
  • 30 g coleslaw 

 


Bereiden

Verwarm de oven voor op 250 graden, een houtoven tot 350 graden. Gebruik bij een gas of elektrische oven een pizzasteen. Bestuif het werkblad met maïsmeel en leg de deegbodem er op. Vorm de pizzabodem. Haal de pizza van het werkblad om het maïsmeel te verwijderen zodat het niet mee de oven in gaat. Leg de pizza terug op het werkblad en stretch hem nog eenmaal naar de juiste grootte en vorm. 

Schep 80 ml BBQ-saus in het midden van de pizza en verdeel de saus. Houd 1 cm van de rand vrij. Verdeel de pulled pork over de pizza.

 

Plaats de pizza met een pizzaschep in de oven. Bak de pizza in een gas of elektrische oven in 4 tot 7 minuten af, in een houtoven in 2 tot 3 minuten.

Schep de pizza uit de oven en top af met coleslaw. Snijd de pizza op een houten plank.

Kookboek

Pizzabijbel

Simon Giaccotto 

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.