
4 personen - 20 minuten
salade - groente
Ingrediënten
- 1 pakje groene asperges
- zout
- 6 middelgrote rijpe tomaten
- 1 el wittewijnazijn
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 snufje suiker
- 1 klein bosje bladpeterselie
Bereiden
Snijd de harde uiteinden van de asperges en snijd ze doormidden. Kook ze in 4 minuten beetgaar in gezouten water.
Snijd de tomaten intussen in stukken en meng ze met een vinaigrette van de azijn, olijfolie, zout en suIker.
Verwijder de steeltjes van de peterselie, snijd de blaadjes grof en roer ze door de tomaten.
Giet de asperges af, laat ze licht uitlekken en schep ze dan direct door de tomaten. Breng de salade nogmaals op smaak en serveer hem warm.


Recepten uit Barcelona
Stephan Mitsch
Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.