
4 personen - 50 minuten
wraps & tortilla's
Ingrediënten
- 8 eieren
- 8 witte asperges
- 1/2 bosje krulpeterselie
- 1 el zure room
- 1/2 citroen
- 8 sneetjes gekookte ham
- 4 grote tortilla's
- nootmuskaat
- peper uit de molen
- zout
Bereiden
Breng het water aan de kook en kook de eieren hard in 8-9 minuten. Koel ze onmiddellijk in koud water.
Schil de asperges,. Stoom de asperges in 10 minuten gaar. Spoel ze na met koud water zodat de garing stopt.
Snipper de peterselieblaadjes. Pel de eieren en prak ze fijn met een vork. Roer er de mayonaise, zure room en peterselie door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en breng op smaak met een druppel citroensap.
Leg op elke tortilla 2 plakken ham. Lepel de eiersalade erop en leg daar 2 asperges op.
Rol de belegde tortilla op en snijd middendoor. Lekker als lunch of hapje.

Kookboek

Dagelijkse kost 2
Jeroen Meus
Voor Dagelijkse kost 2 brengt Jeroen Meus 101 nooit eerder gepubliceerde recepten samen in een prachtig ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.