
2 personen - 9 minuten
salade
Ingrediënten
- 2 grote aardappels van 300 g elk
- 500 g rijpe, verschillend gekleurde tomaten
- 4 lente-uitjes
- 50 g rucola
- 40 g feta
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Schrob de aardappels, leg ze in een braadslede en zet ze 1 uur in de oven, tot ze door en door zacht zijn.
Snijd de tomaten wanneer de aardappels klaar zijn in grove stukjes. Snijd de schoongemaakte lente-uitjes in dunne ringetjes. Hussel ze met 1 eetlepel extra vergine olijfolie en een scheutje rodewijnazijn. Proef en breng op smaak met zeezout en zwarte peper.
Scheur de zoete aardappels in stukjes en verdeel ze over 2 borden. Hussel de rucola door de tomaten en verdeel dit mengsel over de zoete aardappel. Verkruimel de feta erover, besprenkel met 1 theelepel extra vergine olijfolie en strooi er uit de hoogte een snufje zwarte peper op.

Kookboek

Jamie Oliver 5 ingrediënten
Jamie Oliver
In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.