Mexicaanse taco's met pulled pork uit Basics to Brilliance van Donna Hay

Pulled pork. Mmmm, lekker. Koop voor deze taco's gebraden pulled pork of maak hem zelf met het basisrecept uit Basis to Brilliance van Donna Hay. Dat is natuurlijk het lekkerst.

De taco's beleg je verder met ijsbergsla, avocado en groene tomaat. 
Geen groene tomaat voor handen? Neem dan een rode tomaat of laat de tomaat helemaal weg. Wees voorzichtig met de jalapenopepers. Ze zijn best pittig. Snijd ze eventueel in stukjes voordat je ze op de taco legt. 

Voor 12 taco's

Bereiden: 20 minuten.

 

12 kleine zachte bloemtortilla's

600 g pulled pork, warm

180 g in smalle reepjes gesneden ijsbergsla

1 groente tomaat, in plakken

60 g jalapenopepers, in ringetjes

1/2 rode ui, in dunne ringen

1 avocado, in plakken

hand korianderblaadjes

partjes limoen, voor erbij

 

Verwarm de tortilla's 30 seconden aan elke kant in een kleine antiaanbakpan op matig vuur.

Verdeel het vlees, de sla, tomaat, jalapenopepers, ui, avocado en koriander over de tortilla's.

Vouw ze dubbel en dien op met partjes limoen.

 


Basics to Brilliance

Donna Hay

 

In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op ......

 

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.