
12 taco's - 20 minuten
wraps & tortilla's
Ingrediënten
- 12 kleine zachte bloemtortilla's
- 600 g pulled pork, warm
- 180 g in smalle reepjes gesneden ijsbergsla
- 1 groente tomaat, in plakken
- 60 g jalapenopepers, in ringetjes
- 1/2 rode ui, in dunne ringen
- 1 avocado, in plakken
- hand korianderblaadjes
- partjes limoen, voor erbij
Bereiden
Verwarm de tortilla's 30 seconden aan elke kant in een kleine antiaanbakpan op matig vuur.
Verdeel het vlees, de sla, tomaat, jalapenopepers, ui, avocado en koriander over de tortilla's.
Vouw ze dubbel en dien op met partjes limoen.

Kookboek

Basics to Brilliance
Donna Hay
In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.