Mexicaanse taco's met pulled pork uit Basics to Brilliance van Donna Hay

12 taco's - 20 minuten

wraps & tortilla's

Ingrediënten

  • 12 kleine zachte bloemtortilla's
  • 600 g pulled pork, warm
  • 180 g in smalle reepjes gesneden ijsbergsla
  • 1 groente tomaat, in plakken
  • 60 g jalapenopepers, in ringetjes

 

  • 1/2 rode ui, in dunne ringen
  • 1 avocado, in plakken
  • hand korianderblaadjes
  • partjes limoen, voor erbij

 


Bereiden

Verwarm de tortilla's 30 seconden aan elke kant in een kleine antiaanbakpan op matig vuur.

Verdeel het vlees, de sla, tomaat, jalapenopepers, ui, avocado en koriander over de tortilla's.

Vouw ze dubbel en dien op met partjes limoen.

Kookboek

Basics to Brilliance

Donna Hay

In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.