Pastabijbel

Roberta Pagnier

Inhoud kookboek

 

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. 


Auteur: Roberta Pagnier

Uitgever: Carrera

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 448

ISBN: 9789048836901

Uitgave: september 2017

Prijs: € 29,99

Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit de Pastabijbel


Pasta met worst en venkelFarfalle met garnalen, mascarpone, doperwten en pistachePasta met pesto alla calabreseGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.