Pastabijbel

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.


Auteur: Roberta Pagnier

Uitgeverij: Carrera

Hardcover - 448 pagina's - ISBN 9789048836901

Recepten uit dit kookboek

Pasta met worst en venkel

 

4 personen - 35 minuten - pasta


Farfalle met garnalen, mascarpone, doperwten en pistache

 

4 personen - 15 minuten - pasta


Pasta met pesto alla calabrese

 

4 personen - 15 minuten - pastaGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.