Ocean pizza uit Chef met lef van Nigel van der Horst

When shrimps meet tuna.
Tonijn en garnalen doen het goed samen. En Nigel geeft ze met sriracha nog wat extra pit.

Van deze makkelijke naanpizza's krijg je geen genoeg. Waar je ze ook mee belegt, het is eenvoudig, snel klaar en vooral heel erg lekker. 
Bak ze 10 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden en je zet een heerlijke maaltijd op tafel. Maar ook als snack doen deze pizza's het goed. Snijd in stukjes en deel uit.

Voor vier personen 

Bereiden totaal: 25 minuten.


200 g grote rauwe garnalen 

1 el sriracha 

zout 

1 el zonnebloemolie 

1 el paprikapoeder 

2 rode uien 

1 gele paprika 

120 g zwarte olijven zonder pit 

300 g tonijn uit blik 

100 g Parmezaanse kaas

4 naanbroden naturel 

4 el passata 

75 g rucola 


Verwarm de oven voor op 200 graden. 

Meng de garnalen op een bakplaat met de sriracha, wat zout, de olie en het paprikapoeder. Zet 3-4 minuten in de oven. 

Snijd de uien fijn, de paprika in reepjes en de olijven in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en rasp de Parmezaanse kaas. 

Bestrijk het naanbrood met de passata en verspreid de tonijn, garnalen, ui, olijven en paprika erover. Houd wat Parmezaanse kaas achter en strooi de rest over de pizza's.

Spuit in een zigzaggende lijn nog wat extra sriracha over de pizza's en bak ze 8-10 minuten in de voorverwarmde oven. 

Haal de pizza's uit de oven en bestrooi ze met de achtergehouden kaas en eventueel met rucola. 



Chef met lef

Nigel van der Horst

 

Nigel van der Horst, alias Chef met lef, ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten van lekkere pancakes, overheerlijke burgers, spannende salades en smaakvolle ........

 

Lees verder voor meer informatie en recepten. 



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.