Heerlijk Simpel

'Is het echt zo simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk.

In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten voor iedereen die houdt van lekker eten, maar weinig tijd heeft om lang in de keuken te staan. Van gegratineerde oesters en aardbeien in champagne tot Parmezaanse kip en mac 'n' cheese: zowel voor etentjes met vrienden als voor de doordeweekse maaltijd biedt dit boek volop inspiratie.


Auteur: Janneke Philippi

Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.

Hardcover - 256 pagina's - ISBN 9789059567597

Recepten uit dit kookboek

Open carpacciosandwich

 

4 personen - 20 minuten - broodGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.