Slow Cooking

Danny Jansen

Inhoud kookboek

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties.


Auteur: Danny Jansen

Uitgever: Dex Publishers

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 96

ISBN: 9789492440112

Uitgave: oktober 2017

Prijs: € 9,95

In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 



Recepten uit Slow Cooking


Kalfsragout met paddenstoelen



Shepherd's pie



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.