Slow Cooking

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties.

In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.


Auteur: Danny Jansen

Uitgeverij: Dex Publishers

Hardcover - 96 pagina's - ISBN 9789492440112

Recepten uit dit kookboek

Kalfsragout met paddenstoelen

 

 4 personen - 4 uur - vlees - stoofgerecht


Shepherd's pie

 

4 personen - 3 1/2 uur - stoofgerecht - ovenschotelGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.