Kebab

Rosie Reynolds

Inhoud kookboek

Spies het aan een spies!

 

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten. 


Auteur: Rosie Reynolds

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 176

ISBN: 9789048315833

Uitgave: maart 2018

Prijs: € 17,50

Rooster die kip en gril die ananas! Of het nu gaat om Geroosterde bloemkool met tahindressing, Marokkaans gekruid lam, Harissasardines of Portugese espetada, deze malse spiesen, spannende sauzen en heerlijke platbroden transformeren de simpele kebab tot iets geheel nieuws.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 



Recepten uit Kebab


Nog geen recepten



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.