Zomers koken met Yvon

Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt.

En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes gedekt, maar een beetje geïmproviseerd.


Auteur: Yvon Jaspers

Uitgeverij: Carrera

Hardcover - 240 pagina's - ISBN 9789048841585

Recepten uit dit kookboek

Kruidige kip met rijst en tuinerwten

 

4 personen - 60 minuten - kip & gevogelteGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.