Zomers koken met Yvon

Yvon Jaspers

Inhoud kookboek

Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt.

 


Auteur: Yvon Jaspers

Uitgever: Carrera

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 240

ISBN: 9789048841585

Uitgave: april 2018

Prijs: € 24,99

En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes gedekt, maar een beetje geïmproviseerd. Verschillend servies, verschillende glazen en een bij elkaar geraapt zooitje vorken. En rijk gevuld met de heerlijkste, zonnige gerechten. Iedereen heeft wat meegebracht: van soepen en pasta's tot maaltijdsalades, van zeebaars van de grill tot kip uit de oven, van walnotencake tot citroentaart.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Zomers Koken met Yvon


Kruidige kip met rijst en tuinerwtenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.