Brindisa

Monika Linton

Inhoud kookboek

 

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren,uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona. Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek Brindisa een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie.  


Auteur: Monika Linton

Uitgever: Fontaine uitgevers

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 544

ISBN: 9789059567658

Uitgave: april 2018

Prijs: € 34,99

 

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamon ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

Monika Linton is de oprichtster van het internationale bedrijf Brindisa, dat sinds bijna 30 jaar Spaanse kaas, ham en honderden andere Spaanse etenswaren verkoopt in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Brindisa verkoopt zowel online als offline aan restaurants en particulieren, organiseert workshops en heeft verschillende tapasbars in Londen en Barcelona.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Brindisa


Nog geen receptenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.