Noodles

Kathy Kordalis

Inhoud kookboek

 

Heb je zin in een lekker hapje dat je snel klaar kunt maken? Dan zijn noodles hét antwoord: snel, voedzaam en overheerlijk. In Noodles! Laat Kathy Kordalis zien hoe je van die simpele noodles in enkele minuten en met slechts een paar ingrediënten een culinair hoogstandje maakt. 

 


Auteur: Kathy Kordalis

Uitgever: Forte Culinair

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 144

ISBN: 9789462501973

Uitgave: mei 2018

Prijs: € 14,99

Met eenvoudige middelen pimp je elk soort noodles, bijvoorbeeld met de subtiele Soja-eieren of de Snelle kimchi. Geen kater is bestand tegen de Ramen-burger en met de stevige Noodlesoep met rode ga je elke winterdip te lijf. Probeer de elegante Salade met eend en papaja als je een grote groep te eten krijgt en sluit af met het Chococheesecaketoetje. En als je zin hebt in een heerlijk gerecht maar echt geen tijd om uitgebreid te koken, is er een heel hoofdstuk met gerechten uit één pan. 

 

Met meer dan 50 creatieve noodlerecepten is dit boek de ultieme gids voor fijnproevers met weinig tijd. Noodles waren nog nooit zo leuk en lekker!

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Noodles


Nog geen receptenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.