Eet. Leef. Reis.

Donal Skehan

Inhoud kookboek

 

Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema's: "Eet' is gewijd aan snelle, gezonde gerechten, zoals salades en comfortfood. 


Auteur: Donal Skehan

Uitgever: Nieuw Amsterdam

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 255

ISBN: 9789046822500

Uitgave: mei 2018

Prijs: € 24,99

"Leef' richt zich op energierijke en voedzame gerechten, van een powerontbijt tot superfoodsnacks. En "Reis' bevat recepten die geïnspireerd zijn op zijn wereldwijde omzwervingen. Ga met Donal mee op reis, want er is toch niets leuker dan het uitproberen van nieuwe gerechten, het kennismaken met nieuwe culturen en het delen van die ervaringen.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Eet. Leef. Reis.


Zonovergoten Kurkuma-KokosstoofpotGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.