Eet. Leef. Reis.

Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema's: "Eet' is gewijd aan snelle, gezonde gerechten, zoals salades en comfortfood. "Leef' richt zich op energierijke en voedzame gerechten, van een powerontbijt tot superfoodsnacks. En "Reis' bevat recepten die geïnspireerd zijn op zijn wereldwijde omzwervingen. 


Auteur: Donal Skehan

Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

Hardcover - 255 pagina's - ISBN 9789046822500

Recepten uit dit kookboek

Zonovergoten kurkuma-kokosstoofpot

 

4 personen - 30 minuten - stoofgerecht - vegetarisch


Rijst en eieren met chili en citroengras

 

4 personen - 30 minuten - rijstGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.