Estée kookt

Estée Strooker

Inhoud kookboek

 

In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


Auteur: Estée Strooker

Uitgever: Spectrum

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 224

ISBN: 9789000361496

Uitgave: juni 2018

Prijs: € 22,50

Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Estée kookt


Bramen upside-down cakeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.