Het grote oven handboek

Karin Luiten

Inhoud kookboek

De oven is je beste vriend. Wat eenvoudige voorbereidingen, gerecht, hup, zo de oven in en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Kleine moeite, groot effect. Toch halen veel mensen niet uit hun oven wat erin zit. Een gemiste kans! 


Auteur: Karin Luiten

Uitgever: Nieuw Amsterdam

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 240

ISBN: 9789046824405

Uitgave: juli 2018

Prijs: € 24,99

Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van borrelhapjes, quiches, brood, pasta, groot vlees en stoompakketjes tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes. Handboek oven bevat ruim 150 recepten, de helft hartig, de helft zoet. Ook zijn er handige basisrecepten en een unieke verzameling tips en handigheidjes. Met fraaie receptfotografie, heldere stap voor- stap-beelden en vrolijke illustraties.Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Allemaal bakken & braden met Karin!

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Het grote oven handboek


Thaise visnuggetsAbrikozencake met rozemarjinGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.