Het grote oven handboek

De oven is je beste vriend. Wat eenvoudige voorbereidingen, gerecht, hup, zo de oven in en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Kleine moeite, groot effect. Toch halen veel mensen niet uit hun oven wat erin zit. Een gemiste kans! Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van borrelhapjes, quiches, brood, pasta, groot vlees en stoompakketjes tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes. 


Auteur: Karin Luiten

Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

Hardcover - 240 pagina's - ISBN 9789046824405

Recepten uit dit kookboek

Thaise visnuggets

 

4 personen - 30 minuten - borrelhapje - snack - vis


Abrikozencake met rozemarijn

 

10-12 plakjes - 60 minuten - bakreceptGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.