Basisboek Aziatisch

Jody Vassallo en Emily Ezekiel

Inhoud kookboek

Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts, basissauzen en meer. 


Auteur: Jody Vassallo en Emily Ezekiel

Uitgever: Good Cook

Bindwijze: Paperback

Pagina's: 528

ISBN: 9789461431936

Uitgave: juli 2018

Prijs: € 14,95

'Basisboek Aziatisch' geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en -technieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten currypasta's, Japanse dashibouillon en overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom, een musthave voor liefhebbers van de Aziatische keuken!

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Basisboek Aziatisch


Biefstuk PenangGebakken rijst met groentenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.