Huisgemaakt

In Huisgemaakt vind je meer dan 150 van de allerlekkerste gerechten die worden geserveerd in La Place. Het zijn simpele en makkelijk te maken recepten voor elk moment van de dag. Eet eens een sandwich met kruidenkaas, beenham en ei als ontbijt. Eet een quinoa-cranberrysalade als lunch, of een onweerstaanbare pompoensoep als avondeten. 

Daarnaast staan in Huisgemaakt talloze basisrecepten voor brood-, pizza- en taartdeeg, sauzen, verse sappen en smoothies, plus handige trucs en tips over welke keukenspullen het beste zijn en waar je op moet letten als je boodschappen doet. Duik de keuken in met passende seizoensproducten en zet in een oogwenk lekkere en gezonde gerechten op tafel.


Auteur: Marktrestaurant La Place

Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.

Hardcover - 240 pagina's - ISBN 9789059568235

Recepten uit dit kookboek

Oosterse noedelsalade met zalm-teriyaki

 

4 personen - 30 minuten - noedels - zalm


Zalm-courgettesoep

 

4 personen - 25 minuten - soep


Mango-mineolasap met rode peper

 

4 grote glazen - 10 minuten


Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

 

4 personen - 20 minuten - broodGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.