Huisgemaakt

Inhoud kookboek

 

In Huisgemaakt vind je meer dan 150 van de allerlekkerste gerechten die worden geserveerd in La Place. Het zijn simpele en makkelijk te maken recepten voor elk moment van de dag. Eet eens een sandwich met kruidenkaas, beenham en ei als ontbijt. Eet een quinoa-cranberrysalade als lunch, of een onweerstaanbare pompoensoep als avondeten. 


Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.

Bindwijze: Paperback

Pagina's: 240

ISBN: 9789059568235

Uitgave: juli 2018

Prijs: € 19,99

Daarnaast staan in Huisgemaakt talloze basisrecepten voor brood-, pizza- en taartdeeg, sauzen, verse sappen en smoothies, plus handige trucs en tips over welke keukenspullen het beste zijn en waar je op moet letten als je boodschappen doet. Duik de keuken in met passende seizoensproducten en zet in een oogwenk lekkere en gezonde gerechten op tafel.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Huisgemaakt


Oosterse Noedelsalade met Zalm-TeriyakiZalm-courgettesoepMango-Mineolasap met rode peperBruschetta met paddenstoelen en mozzarellaGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.