Boter, botten, zout

Nicole Pisani

Inhoud kookboek

Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte. 

 


Auteur: Nicole Pisani

Uitgever: Good Cook

Bindwijze: Paperback

Pagina's: 224

ISBN: 9789461431882

Prijs: € 24,95

Verwacht: 01-09-2018

De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuid-salade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tataki met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kukurma. Van ontbijt en wat te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken. 

 

Dit boek viert de elegantie van eenvoudige ingrediënten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.comRecepten uit Boter, Botten, Zout

Nog geen receptenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.