Andina

Martin Morales

Inhoud kookboek

De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen.


Auteur: Martin Morales

Uitgever: Fontaine 

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 192

ISBN: 9789059568433

Prijs: € 24,99

Verwacht: 17-08-2018

Morales verzamelde traditionele verhalen en recepten, sommige meer dan 1000 jaar oud,en vulde die aan met eigentijdse, kleurrijke creaties. De meer dan 110 verrassende en makkelijk te maken gerechten in het boek zitten vol verse ingrediënten en uitgesproken smaken. Van zoete-aardappelpannenkoekjes, zeebaarsceviche met avocado, lamsfilet met macapoeder, pompoenstoof met mais en peterselie tot vlierbessenijs. Met Andina zet je de kleuren, smaken en texturen van de Andes thuis op tafel.

Martin Morales werd geboren in Lima, Peru, en kookt al sinds zijn negende.

Na een succesvolle muzikale carrière bij Apple's iTunes en Disney Music besloot hij zich toe te leggen op zijn passie voor de Peruaanse keuken. Morales woont al meer dan 20 jaar in Londen, waar hij vier succesvolle restaurants heeft, onder andere Ceviche en Andina.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Andina


Nog geen receptenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.