JapanEasy

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.

In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marinades en bouwt zo op naar de meest geliefde recepten. 


Auteur: Tim Anderson

Uitgeverij: Spectrum

Hardcover - 224 pagina's - ISBN 9789000361236

Recepten uit dit kookboek

Yakiudon

 

4 personen - 30 minuten - noedels


Japanse hamburger

 

4 personen - 20 minuten - vlees


Geef een reactie


Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.