JapanEasy

Tim Anderson

Inhoud kookboek

 

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.


Auteur: Tim Anderson

Uitgever: Spectrum

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 224

ISBN: 9789000361236

Prijs: € 24,99

Verwacht: 17-08-2018

In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marinades en bouwt zo op naar de meest geliefde recepten. Eenvoudige uitleg, gemakkelijk te volgen en gerangschikt op 'moeilijkheid' (lees: dat is het dus niet), maakt van JapanEasy dé introductie op het Japanse koken.

 

Voor iedereen die zoekt naar eenvoudige, snelle en heerlijke, authentieke Japanse gerechten om vaak op tafel te zetten, is dit hét boek.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit JapanEasy
Japanse hamburger


Geef een reactie


Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.