Pasta 2.0

Caroline Bretherton

Inhoud kookboek

 

Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.


Auteur: Caroline Bretherton

Uitgever: Becht

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 192

ISBN: 9789023015840

Prijs: € 19,99

Verwacht: 17-08-2018

In Pasta 2.0 vind je niet-traditionele alternatieven voor pasta- en noodlegerechten met nieuwe smaken en texturen, minder koolhydraten, meer voedingswaarde en glutenvrije opties. Het eerste deel van het boek richt zich op het maken van de pasta zelf, met verrassende ideeën als pastadeeg van kikkererwtenmeel of spelt-kastanjemeel en uitleg over het maken van verschillende pastavormen zoals gnocchi en farfalle. In het tweede deel volgen 72 recepten voor de heerlijkste gerechten met pasta en noodles in de hoofdrol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Vietnamese kip-noodlesalade of spaghetti met geroosterde hazelnoten en salie.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Pasta 2.0


Nog geen receptenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.