
4 personen - 10 minuten
vlees - bbq
Ingrediënten
- 4 kogelbiefstukken in blokjes
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 groene paprika, in stukken
- 1 el honing
- 2 lente-/bosuitjes, in dunne reepjes
- 4 el gebakken uitjes
Voor de marinade
- 7 el sojasaus
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 el sesamolie
- 1 el honing
- 1 el verse gember, fijngehakt
Bereiden
Rijg de biefstuk, rode en groene paprika om en om aan de prikkers.
Schenk er tweederde van de marinade over en laat minimaal 4 uur afgedekt marineren in de koelkast
Meng de overige marinade met de honing. Steek de BBQ aan grill de spiesjes in ca 4 minuten goudbruin. Bestrijk de spiesjes tijdens het grillen met der honingmarinade.
Bestrooi met de bosui en gebakken uitjes serveer direct.
Magazine

Boodschappen september 2018
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.