Simpel

Yotam Ottolenghi

Inhoud kookboek

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

 


Auteur: Yotam Ottolenghi

Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 320

ISBN: 9789059568266

Uitgave: september 2018

Prijs: € 29,99

SIMPEL bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept

 

 

Yotam Ottolenghi wist met bestsellers als Plenty en Jeruzalem thuiskoks wereldwijd tot het gebruik van granaatappelpitten, sumak en za'atar te verleiden. Vorig jaar verscheen van zijn hand het succesvolle Sweet met tal van heerlijk zoete recepten. Hij is eigenaar en naamgever van verschillende restaurants en delicatessenzaken in Londen.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Simpel


Geroosterde vleestomaten met chili, knoflook en gemberGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.