Ontbijt wrap met ei

1 wrap - 10 minuten

wraps & tortilla's

Ingrediënten

  • 50 g mager spek/hamblokjes
  • 2 eieren
  • Peper en zout

 

  • Een paar takjes peterselie
  • 1 (volkoren) tortilla
  • Pikante chilisaus, "optioneel"

 


Bereiden

Zet een pannetje op een middelhoog vuur en bak de ham- of spekblokjes tot ze bruin kleuren.

Kluts ondertussen twee eieren los met een vork en voeg een scheutje melk/water toe.  Kruid de eieren met peper en zout.

Hak de peterselie fijn en doe bij de eieren.

Doe het eiermengsel mee in de pan samen met de spekblokjes en bak al roerend 1 à 2 minuten tot het roerei helemaal gaar is.

Warm je tortillavel 30 seconden op in de magnetron. Beleg met het ei en werk "eventueel" af met wat pikante chilisaus voor een extra kick.

Rol de tortilla op. et meteen of neem mee in een herbruikbare brooddoos.

Kookboek

The Breakfast Club

Ellen van Gool

Vroege vogel of langslaper, met The Breakfast Club tover je binnen no time met een minimum aan ingrediënten ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.