Heerlijke gerechten uit de oven

Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden.

In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.

In een braadslee kunt u heerlijke maaltijden bereiden - alles van ontbijtjes (zoals appelpap) en snelle snacks tot smakelijke lunches (zoals kipfajita's en platbrood met gehakt ) en vullende hoofdgerechten (zoals verwarmende gratins, risotto's en gebraad). En uiteraard ontbreken ook het gebak en de desserts niet.


Auteur: Rosie Reynolds

Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.

Hardcover - 160 pagina's - ISBN 9789048316359

recepten uit dit kookboek

Varkenssaucijzen met venkel, appel en rodewijnjus

 

4 personen - 60 minuten - vlees



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.