Taco's

Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's en streetfoodtrucks in uw eigen keuken beleven. 

Van kleine hapjes (antojitos), zoals Avocadodippers in bierbeslag, perfect als snack of bij een tacofeest, tot ontbijt- en brunchtaco's zoals eiertaco's op Mexicaanse wijze en de taco's met kievitsbonen & chorizo.


Auteur: Felipe Fuentes & Ben Fordham

Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.

Hardcover - 144 pagina's - ISBN 9789048316878

Recepten uit dit kookboek

Taco's met eieren en rauwe ham

 

3-4 personen - 10 minuten - wraps & tortilla's


Taco's met spek, sla en tomaat

 

3-4 personen - 20 minuten - salade


Taco's met rundvlees in Barbacoa-stijl

 

4 personen - 3 1/2 uur - wraps & tortilla'sGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.