Taco's

Felipe Fuentes en Ben Fordham

Inhoud kookboek

 

Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's en streetfoodtrucks in uw eigen keuken beleven. 


Auteur: Felipe Fuentes,  Ben Fordham

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 144

ISBN: 9789048316878

Uitgave: augustus 2018

Prijs: € 20,-

Van kleine hapjes (antojitos), zoals Avocadodippers in bierbeslag, perfect als snack of bij een tacofeest, tot ontbijt- en brunchtaco's zoals eiertaco's op Mexicaanse wijze en de taco's met kievitsbonen & chorizo.

 

Ook vindt u in dit boek recepten voor heerlijke taco's met vlees, zoals de taco's met rundvlees in barbacoa-stijl en recepten met vis en zeevruchten, zoals de taco's met zalm & pittige zwarte bonen. Voor vegetarische taco's zijn er vullingen met bloemkool en kikkererwten en met aardappelen en kurkuma, en er is een heel hoofdstuk gewijd aan de onmisbare salsa's, relishes en bijgerechten, die u naar eigen smaak kunt combineren!

 

Geschreven door de Mexicaanse chef-kok Felipe Fuentes Cruz en de Britse Ben Fordham, van de keten Benito's Hat. 

Met 65 authentieke maar eenvoudige recepten.

Boordevol recepten met vlees, vis, groenten en zelfs zoete dessertaco's!

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Taco's


Taco's met eieren en rauwe hamTaco's met eieren en rauwe hamTaco's met spek, sla en tomaatGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.