Het Franse Kookatelier

Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire tradities.

Het Franse kookatelier is deels kookboek, deels kookschool en deels kookverhaal over een familieleven in Frankrijk. Het gaat over het leven van moeder en dochter in een charmant Frans dorp, en hun relatie met de mensen in de regio: van bakkers tot wijnboeren.

 


Auteur: Majorie Taylor

Uitgeverij: Spectrum

Hardcover - 400 pagina's - ISBN 9789000361229

Recepten uit dit kookboek

Witlofgratin

 

6 personen - 60 minuten - groenteGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.