Gehakt

Sophie Matthys

Inhoud kookboek

Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt!

Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren, waarmee je gerechten net die extra punch kunt geven.


Auteur: Sophie Matthys

Uitgever: Manteau

Bindwijze: Paperback

Pagina's: 144

ISBN: 9789022335604

Uitgave: september 2018

Prijs: € 19,99

In dit Gehakt-kookboek staan makkelijke familierecepten van bij ons en uit de wereldkeuken, voor elke smaak, voor jong en oud: balletjes en burgers, pastasauzen en -vullingen, taco's en allerlei soorten pie, ovenschotels en stoofpotten. Klassiekers zoals gehaktbrood met uien, hamburgers met zelfgemaakte ketchup en worstenbroodjes, maar ook 'andere' gehaktgerechten zoals Thaise balletjes met een pittige dipsaus, een stevige shepherd's pie, en kruidige Mexicaanse taco's.

Eindelijk een boek over het populairste ingrediënt in onze keuken!

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Gehakt


Cottage PieBalletjes in tomatensausItaliaanse lasagneGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.