Gehakt

Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt!

Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren, waarmee je gerechten net die extra punch kunt geven.

In dit Gehakt-kookboek staan makkelijke familierecepten van bij ons en uit de wereldkeuken, voor elke smaak, voor jong en oud: balletjes en burgers, pastasauzen en -vullingen, taco's en allerlei soorten pie, ovenschotels en stoofpotten. 


Auteur: Sophie Matthys

Uitgeverij: Manteau

Hardcover - 144 pagina's - ISBN 9789022335604

Recepten uit dit kookboek

Cottage pie

 

4 personen - 50 minuten - ovenschotel


Balletjes in tomatensaus

 

4 personen - 40 minuten - vlees


Italiaanse lasagne

 

4 personen - 30 minuten + stoof en oventijd - pasta

 

 



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.