Time

Gill Meller

Inhoud kookboek

 

Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk.

 


Auteur: Gill Meller

Uitgever: Good Cook

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 320

ISBN: 9789461431967

Uitgave: sept, 2018

Prijs: € 29,95

Begin de dag met gebakken eieren op zuurdesembrood of perziken met salie, gerookt spek & honing. Lunch met gestoomde voorjaarsgroenten met zonnebloempitten of bospaddenstoelensoep met cider & blauwschimmelkaas. Geniet van de laatste avondzon onder het genot van koolraappuree met gebakken worst en een pruimen-amandeltaart met steranijs & vanille.

 

Gill Meller gelooft dat tijd maken om te koken één van de belangrijkste dingen in het leven is. Elk hoofdstuk in dit boek vertegenwoordigt de momenten waarop we bijna altijd in de keuken te vinden zijn. Dit boek is een ode aan de keuken en alles waar deze voor staat, met eenvoudige seizoensgerechten en lekkere dingen om te eten.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Time


Hartige taart met paddenstoelenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.