Time

Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk.

Begin de dag met gebakken eieren op zuurdesembrood of perziken met salie, gerookt spek & honing. Lunch met gestoomde voorjaarsgroenten met zonnebloempitten of bospaddenstoelensoep met cider & blauwschimmelkaas

 


Auteur: Gill Meller

Uitgeverij: Good Cook B.V.

Hardcover - 320 pagina's - ISBN 9789461431967

Recepten uit dit kookboek

Hartige taart met paddenstoelen

 

4 personen - 40 minuten + rust en oventijd - quicheGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.