Quiche & Hartige taart

Marion Flipo

Inhoud kookboek

We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Plaats de taart 30 tot 40 minuten in de oven en geniet van een perfecte (weekend)maaltijd!


Auteur: Rosie Reynolds

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 176

ISBN: 9789048315833

Uitgave: maart 2018

Prijs: € 17,50

Bak een pompoenquiche met peterselie & hazelnoten op een winterse woensdag, neem een restje zalmbroccolitaart mee als lunch, serveer mini-quiches met peer, roquefort & walnoten op een verjaardag of geniet eens van een vegetarische variant met paddenstoelen en gekarameliseerde ui. Bovendien bevat dit boek ook recepten voor een glutenvrije worteltaart met feta & amandelen, een slanke quiche op basis van kwark en is er gedacht aan de veganist én zoetekauw. Kortom, 'Quiche & Hartige taart' geeft je genoeg inspiratie en variatie.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Quiches en Hartige taart


Baskische Paprika-espelette quicheGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.