De grote oven van van Boven

Yvette van Boven

Inhoud kookboek

 

Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello's, een versgebakken proemevlaai of

koolrolletjes met karwij en hazelnoot.


Auteur: Yvette van Boven

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 208

ISBN: 9789038805962

Uitgave: oktober 2018

Prijs: € 20,-

Meer dan negentig nieuwste en leukste recepten zijn gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies en een foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Kortom: dit is weer een heerlijk boek met heel veel oveninspiratie.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit De grote oven van van Boven


appel-rum-rozijnencakeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.