De grote oven van van Boven

Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello's, een versgebakken proemevlaai of

koolrolletjes met karwij en hazelnoot.

Meer dan negentig nieuwste en leukste recepten zijn gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies en een foto. 


Auteur: Yvette van Boven

Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar

Hardcover - 208 pagina's - ISBN 9789038805962

Recepten uit dit kookboek

Appel-rum-rozijnencake

 

1 cake - 20 minuten + oventijd - bakrecept - toetjeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.