Dineren aan de gracht

In 1824 bestelde Jonkheer Willem van Loon het grootste zilveren servies dat ooit voor een particulier in Amsterdam werd gemaakt. Hij zette de toon voor de generaties die daarop volgden. De familie organiseerde in de loop der jaren talloze diners waar nationale en internationale gasten aanschoven. Macht en rijkdom droeg de familie niet alleen uit met zilver, porselein en kristal, maar ook knechten gekleed in livreien in de familiekleuren en een ogenschijnlijk moeiteloze organisatie.


Auteur: Janny van der Heijden

Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar

Hardcover - 192 pagina's - ISBN 9789038805580

Recepten uit dit kookboek

Kreeftcroquetten

 

10-12 croquetten - 30 minuten + wachttijd - borrelhapjeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.