Bagels met roomkaas en gerookte zalm

2 personen - 10 minuten

brood - vis

Ingrediënten

  • 1/4 rode ui
  • enkele takjes dille
  • 2 bagels 
  • 100 g roomkaas

 

  • 4 plakjes gerookte zalm 
  • peper en zout 
  • 1 ek kappertjes 

 


Bereiden

Snijd de rode ui en ringen en hak de dille in plukjes. 

Snijd de bagels in tweeën en rooster ze zacht. 

Besmeer ze met de roomkaas en beleg ze met de gerookte zalm. 

Kruid met peper en zout. Werk af met de uiringen, kappertjes en plukjes dille. 

Kookboek

De snelle keuken

Het is soms een hele klus om de drukte van de werkweek door te komen. En dan elke dag nog een gezonde en lekkere maaltijd klaarmaken lijkt al helemaal heksenwerk. Maar met de juiste ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.