Ham

Stefaan Daeninck

Inhoud kookboek

 

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.

Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke

In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.


Auteur: Stefaan Daeninck

Uitgever: Lannoo

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 176

ISBN: 9789020988048

Uitgave: september 2018

Prijs: € 29,99

Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifeke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak.

Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 



Recepten uit Ham


Nog geen recepten



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.