Sergio's Smaakmakers

Sergio Herman

Inhoud kookboek

 

In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. 


Auteur: Sergio Herman

Uitgever: Carrera Culinair

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 256

ISBN: 9789048840724

Uitgave: oktober 2018

Prijs: € 31,99

Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry.

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Sergio's Smaakmakers


Gehaktballetjes van kipGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.