Stokbrood Flammkuchen

Uit Stokbrood van Guillaume Marinette

Een vers stokbrood gevuld met crème fraîche, gesmoorde uien en gerookte spekreepjes. Om te smullen ...

8 personen - 25 minuten

brood - borrelhapje

Ingrediënten

  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 stokbrood
  • 150 ml crème fraîche

 

  • 100 g spekjes
  • zout en peper

 


Bereiden

Stoof de uien in een beetje water in een koekenpan tot ze glazig zijn. 

Hol het stokbrood uit. Vul de  holte met de crème fraîche.

Verdeel de gestoofde uien en de spekjes er gelijkmatig over.

Bak de flammkuchen 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Voeg naar smaak zout en peper toe. 

Serveer warm.

Kookboek

Stokbrood

Guillaume Marinette

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.