Stokbrood Flammkuchen

Uit Stokbrood van Guillaume Marinette

Een vers stokbrood gevuld met crème fraîche, gesmoorde uien en gerookte spekreepjes. Om te smullen ...

Ingrediënten voor 8 personen 

Voorbereiding 5 minuten

Bereiding 20 minuten

 

2 uien, gesnipperd

1 stokbrood

150 ml crème fraîche

100 g spekjes

zout en peper

 

Stoof de uien in een beetje water in een koekenpan tot ze glazig zijn. 

Hol het stokbrood uit. Vul de  holte met de crème fraîche.

Verdeel de gestoofde uien en de spekjes er gelijkmatig over.

Bak de flammkuchen 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Voeg naar smaak zout en peper toe. 

Serveer warm.

 

 


Stokbrood van Guillaume Marinette



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.