
8 personen - 15 minuten
borrelhapje
Ingrediënten
- 8 kwarteleitjes of 4 middelgrote eieren
- 8 plakjes gebraden kalfsfricandeau
- rucola
- 2 blikjes tonijn, uitgelekt
- 5 el mayonaise
- 4 el kappertjes
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Bereiden
Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes en olijfolie met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Kook de eitjes hard en laat schrikken. Pel ze, laat de kwarteleitjes heel en snijd grotere eieren in plakjes.
Doe ik elk glaasje een plakje fricandeau met daarop een schepje tonatosaus. Garneer met de eitjes, rucola en een paar kappertjes. Zo, je amuse is klaar.
Kookboek

Treat & Cheat
Kiki Swinkels & Marie-José Portiek
Treat & Cheat is hét boek voor iedereen die wat te vieren heeft en flink uit wil pakken met een etentje. Je vindt niet alleen ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.