Vitello tonato met ei

8 personen - 15 minuten

borrelhapje

Ingrediënten

  • 8 kwarteleitjes of 4 middelgrote eieren
  • 8 plakjes gebraden kalfsfricandeau
  • rucola

 

  • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
  • 5 el mayonaise
  • 4 el kappertjes
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

 


Bereiden

Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes en olijfolie met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Kook de eitjes hard en laat schrikken. Pel ze, laat de kwarteleitjes heel en snijd grotere eieren in plakjes.

 

Doe ik elk glaasje een plakje fricandeau met daarop een schepje tonatosaus. Garneer met de eitjes, rucola en een paar kappertjes. Zo, je amuse is klaar. 

Kookboek

Treat & Cheat

Kiki Swinkels & Marie-José Portiek

Treat & Cheat is hét boek voor iedereen die wat te vieren heeft en flink uit wil pakken met een etentje. Je vindt niet alleen ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.