Freezer Meals

Freezer Meals is dé trend in de VS en ook Nederland raakt steeds meer in de ban, getuige de groeiende populariteit op Pinterest en de inburgering van de slowcooker. Het idee is simpel: uitgebreid koken als je tijd hebt en de gerechten invriezen voor een andere

keer. In dit boek staat alles wat je nodig hebt: over inkopen, koken, invriezen en ontdooien. De honderd gerechten zijn uiteraard geschikt voor het hele gezin en ideaal om in te vriezen. Dit is dé manier om lekker en gezond te eten, waarbij je kookt als je tijd hebt en voorkomt dat je op drukke dagen ongezond eet of gestrest in de keuken staat!


Auteur: Karrie Truman

Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.

Hardcover - 192 pagina's - ISBN 9789461432216

Recepten uit dit kookboek

Oma's kippenpastei

 

8 personen - 20 minuten + oventijd - ovenschotel


Bief met gorgonzolaboter

 

6 personen - 20 minuten - vlees


Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.