Broodje camembert

Uit Stokbrood van Guillaume Marinette

Wil je eens wat anders bij de lunch? Dit broodje met appel, spekjes en kaas is lekker herfstig en weer eens wat anders. 
Na 5 minuten in de oven was de kaas al heerlijk zacht en konden we aan tafel. 
In kleinere stukjes gesneden is dit ook een prima snack!

Ingrediënten voor 4 personen 

2 uien 

2 appels, geschild, klokhuis verwijderd, in kleine blokjes 

olie of boter om in te bakken

100 g spekjes 

4 sneetjes Frans landbrood

1/2 camembert 


Fruit de uien en de blokjes appel op laag vuur in een klein beetje olie of boter. 

Voeg na 5 minuten de spekjes toe. Bak ze 5 minuten en roer regelmatig. 

Verdeel dit mengsel gelijkmatig over de sneetjes brood en dek af met plakken camembert. 

Bak de sneetjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. 

Serveer lauw of warm. 


Stokbrood van Guillaume Marinette



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.